Fiskbullar
I söndags gjorde jag fiskbullar för första gången. Har haft dem i lunchlådan tillsammans med blomkålsmos samt citron- och dillsås. Mycket smarrigt.
400 g torsk
1 ägg
Saft från 2 st lime
1 röd chili
Salt
Peppar
Pofiber
Rapsolja
Hacka grovt och mixa allt utom pofiber (min smet blev lite för lös så jag fick blanda i lite pofiber för att få den lite tjockare). Rulla till bullar. Lägg pofiber och salt på ett fat och täck bullarna runt om. Stek någon minut på varje sida i rikligt med rapsolja.
400 g torsk
1 ägg
Saft från 2 st lime
1 röd chili
Salt
Peppar
Pofiber
Rapsolja
Hacka grovt och mixa allt utom pofiber (min smet blev lite för lös så jag fick blanda i lite pofiber för att få den lite tjockare). Rulla till bullar. Lägg pofiber och salt på ett fat och täck bullarna runt om. Stek någon minut på varje sida i rikligt med rapsolja.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Anna säger:
Lät gott!
// Kram