Fiskbullar

I söndags gjorde jag fiskbullar för första gången. Har haft dem i lunchlådan tillsammans med blomkålsmos samt citron- och dillsås. Mycket smarrigt.


400 g torsk
1 ägg
Saft från 2 st lime
1 röd chili
Salt
Peppar
Pofiber
Rapsolja

Hacka grovt och mixa allt utom pofiber (min smet blev lite för lös så jag fick blanda i lite pofiber för att få den lite tjockare). Rulla till bullar. Lägg pofiber och salt på ett fat och täck bullarna runt om. Stek någon minut på varje sida i rikligt med rapsolja.

/Carros hörn av världen
Kommentarer
Anna säger:

Lät gott!



// Kram

2012-02-02 / 18:10:08
URL: http://annalundberg.org

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!