Ett stort steg

Idag har vi gjort något stort. Vi har lämnat vårt liv inne i den lilla staden Valdemarsvik, där vi bott i både lägenhet och parhus och flyttat ut till ett stort hus på landet. Jag trodde det skulle kännas mera sorgligt att tömma parhuset där vi bott de senaste tre åren men det gick bra, kanske kommer det kännas mera när man flyttstädat och lämnar det för allra sista gången. Vi har långt ifrån kommit i ordning här i nya huset men vi har sett till att få det viktigaste på plats. Imorrn måste jag ut och undersöka omgivingen lite mer, ska bli så otroligt kul att gå i en ny skog där jag aldrig varit förut.
 
Men nu till ett annat steg. Jag har under en längre tid känt att det börjar bli rörigt här i bloggen, massor av kategorier som jag skapade för evigheter sedan och som jag inte använder längre. Jag började gå igenom dem för att starta en rensning men jag kunde inte förmå mig att ta bort något. Allt här i har jag skrivit av en anledning, ibland för att få uttrycka känslor av alla de slag och ibland för att berätta vad som pågår i mitt liv men allra mest för att visa mina bilder som jag knäpper både här och där. Jag vill att bloggen ska vara helt original om man uttrycker sig så, så istället för att rensa stänger jag nu porten till denna blogg. Ni som följer mig behöver dock inte misströsta, Carros hörn av världen 2.0 börjar inom kort. Den är redan skapad och denna sida kommer att ligga kvar för senare beskådning både för mig själv och för andra. Den har ju blivit som en liten kalender också på ett sätt när man vill ta reda på vilken dag man gjorde vad.
 
Carros Hörn Av Världen 2.0 hittar nu HÄR. Jag hoppas att ni som följt mig här kommer att kika in även där!
/Carros hörn av världen

I onsdags

I onsdags gjorde Fredrik lunch, då blir det spaghetti med köttfärssås.
/Carros hörn av världen

Ett Foto I Timmen 1 maj 2013

Det var längesen jag var med på Efit men idag kör jag, blev ett litet uppehåll nu på morgonen/förmiddagen när jag sov. Vill ni kika på andra deltagare klickar ni HÄR.
 
01:10: Törstig.
02:10: Pelletsproverna ska in.
 
03:10: Lyssnar på programmet Vaken.
 
04:10:  Förbereder för slutrunda.
 
05:10: Surhetsanalys.
 
06:10: Mestadels soligt idag säger de på radion och så långt verkar det stämma.
 
07:10: Packar ihop för att åka hem till sängen.
 
08:10: Tandborstning.
 
Sover.
 
12:45: Vaken igen.
 
13:45: Har plockat ur lådorna ur tv-bänken inför flytten.
 
14:45: Plockat upp lakan i nya tvättstugan.
 
15:45: Bäst att packa ner sig så de inte glömmer mig, tänker Gösta.
 
16:45: Ett gäng maskrosor har tittat upp intill en husvägg.
 
Bonusbild: Torkar tvätt ute för första gången i år.
 
Nu ska jag vila lite innan det blir nattjobb igen.
 
 
 
 
/Carros hörn av världen
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!