Tacogratäng
Perfekt recept när man har tacorester över som jag hade i söndags.
300 gram valfri veggofärs
200 gram färskost
0,5 st Paprika
4 dl (riven) Ost
2 dl Crème fraiche 34% fett
1 påse Taco kryddor
2 msk (fast) Smör 80% fett
300 gram valfri veggofärs
200 gram färskost
0,5 st Paprika
4 dl (riven) Ost
2 dl Crème fraiche 34% fett
1 påse Taco kryddor
2 msk (fast) Smör 80% fett
1. Stek färsen i smör och tillsätt tacokryddor. Smörj en ugnsfast form och blanda creme fraiche och färskosten i den.
2. Häll i tacofärsblandningen över ost och creme fraicheblandningen. Toppa med den rivna osten och paprikaringar.
3. Grädda tacogratängen i ugnen i ca 30 min på 200 graders värme, eller tills den fått fin färg.
4. Servera med körsbärstomter!
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Cissi J säger:
Såg jätte gott ut. Läste recept på tacopizza oxå o det var gjort på rester oxå.
Kram
Anna säger:
Mmmm smarrigt!
Jag brukar lägga nachoschips i botten, då blir dom så här härligt sega. F gillar det.
// Kram