Kokosmuffins (LCHF)
300 gram smör
300 gram kokos
5 ägg
1 tsk bakpulver
1 dl pofiber (finns bland glutenfria varor i affären)
Valfri smaksättning t.ex: hackad mörk choklad, vanilj, citron, kakao, bär
Smält smöret och rör ner kokos och smaksättning. Vispa äggen pösigt. Häll i kokosblandningen och vispa ihop. Blanda i pofiber och bakpulver. Fördela i muffinsformar och grädda på 200 grader i ungefär 15 minuter.
De blev inte så vackra men väldigt goda.
300 gram kokos
5 ägg
1 tsk bakpulver
1 dl pofiber (finns bland glutenfria varor i affären)
Valfri smaksättning t.ex: hackad mörk choklad, vanilj, citron, kakao, bär
Smält smöret och rör ner kokos och smaksättning. Vispa äggen pösigt. Häll i kokosblandningen och vispa ihop. Blanda i pofiber och bakpulver. Fördela i muffinsformar och grädda på 200 grader i ungefär 15 minuter.
De blev inte så vackra men väldigt goda.
/Carros hörn av världen
Kommentarer