Eget påhitt
Har tillbringat lite tid i köket efter jobbet idag. Blev lite inspirerad av ett recept på kycklinglasagne som Fredrik lagade förra veckan och gjorde lite ändringar i det så att det skulle passa min kost.
Jag använde:
Färska champinjoner
2 gula lökar
2 morötter
2 stora kycklingfiléer
500 gram krossade tomater
3 dl vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
En påse mozarella mini
Skiva champinjonerna och lägg dem i botten på en ugnssäker form. Hacka löken grovt och skär morötterna i tärningar. Skär kycklingen i bitar och bryn i smör. Blanda i löken och morötterna och låta fräsa med några minuter. Tillsätt krossade tomater, grädde och buljongen (hade i lite vitlökspulver oxå) och låt koka i 10 minuter. Häll blandningen över champinjonerna och fördela mozarellan på toppen. In i ugnen på 175 grader i 25 minuter.
Jag använde:
Färska champinjoner
2 gula lökar
2 morötter
2 stora kycklingfiléer
500 gram krossade tomater
3 dl vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
En påse mozarella mini
Skiva champinjonerna och lägg dem i botten på en ugnssäker form. Hacka löken grovt och skär morötterna i tärningar. Skär kycklingen i bitar och bryn i smör. Blanda i löken och morötterna och låta fräsa med några minuter. Tillsätt krossade tomater, grädde och buljongen (hade i lite vitlökspulver oxå) och låt koka i 10 minuter. Häll blandningen över champinjonerna och fördela mozarellan på toppen. In i ugnen på 175 grader i 25 minuter.
/Carros hörn av världen
Kommentarer