Lördagspaj
Häll frysta jordgubbar i en form.
Mixa sötmandel och hasselnötskärnor till mjöl. Blanda i kokos.
Häll mjölet över jordgubbarna. Klicka ut 100 gram smör och strö över grovhackad mörk choklad.
Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
Serverades med vispad grädde och vaniljkräm som blev över efter ett annat bak. Väldigt smarrigt.
Mixa sötmandel och hasselnötskärnor till mjöl. Blanda i kokos.
Häll mjölet över jordgubbarna. Klicka ut 100 gram smör och strö över grovhackad mörk choklad.
Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter.
Serverades med vispad grädde och vaniljkräm som blev över efter ett annat bak. Väldigt smarrigt.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Anna säger:
Såg gott ut!
// Kram