Glöggmuffins
2 ägg
2 dl socker
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma
1 tsk malda nejlikor
1 tsk kanel
1 dl smält smör
1 dl Blossas glögg från 2009 med smak av clementin
Mandelspån
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl. Häll i smör och glögg och blanda ihop till en jämn smet. Fördela smeten i muffinsformar och strö över mandelspån. Grädda i ugen på 200 grader i ungefär 15 minuter.
2 dl socker
3 ½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma
1 tsk malda nejlikor
1 tsk kanel
1 dl smält smör
1 dl Blossas glögg från 2009 med smak av clementin
Mandelspån
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl. Häll i smör och glögg och blanda ihop till en jämn smet. Fördela smeten i muffinsformar och strö över mandelspån. Grädda i ugen på 200 grader i ungefär 15 minuter.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Cissi J säger:
Vilka spännande smaker du bakar med.
Kram