Gratäng med zucchini, veggofärs och keso

Sätt ugnen på 225 grader.


Bryn 600 gram veggofärs i en stekpanna.


Blanda i tacokrydda och vatten (när man använder veggofärs får man använda minst dubbelt så mycket vatten som till köttfärs). Jag använde 2 msk av denna tacokrydda som finns att köpa på Ö&B.


Blanda ett paket krossade tomater, grovt hackad lök och 1 msk tomatpuré i en kastrull.


Krydda med oregano och svartpeppar. Låt puttra några minuter.


Skala och skiva en zucchini på längden.


Lägg färsen i botten på en ugnsform.


Lägg över zucchinin.


Täck med ett lager keso.


Häll över tomatsåsen och toppa med riven ost.


Gratinera i ugnen i ungefär 30 minuter.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Anonym säger:

Såg smarrigt ut!



// kram

2012-03-10 / 16:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!