Blomkålsris och vegobullar med pepprig sås
Du behöver:
1 blomkålshuvud
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 tsk grovmalen pepparmix
1 tsk soja (jag använde japansk)
½ dl vatten
Riv blomkålen på den grövsta sidan av rivjärnet. Släpp ner i kokande vatten i ungefär 10 sekunder. Häll av i durkslag.
Rör ner creme fraiche, grädde, peppar, soja och vatten i en stekpanna. Koka upp såsen och lägg i bullarna och låt dem bli varma. Servera med blomkålsriset och stekt lök.
1 blomkålshuvud
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 tsk grovmalen pepparmix
1 tsk soja (jag använde japansk)
½ dl vatten
Riv blomkålen på den grövsta sidan av rivjärnet. Släpp ner i kokande vatten i ungefär 10 sekunder. Häll av i durkslag.
Rör ner creme fraiche, grädde, peppar, soja och vatten i en stekpanna. Koka upp såsen och lägg i bullarna och låt dem bli varma. Servera med blomkålsriset och stekt lök.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Ullis säger:
Låter verkligen gott. :) Måste testa detta.