Blomkålspytt
Du behöver:
Blomkål, gul lök och ett paket valfri korv.
Dela blomkålen i buketter.
Är buketterna stora är det bäst att skiva dem.
Ringla lite flytande margarin i en stekpanna och lägg i blomkålen. Stek på medelhög värme i ungefär 10 minuter, rör om ofta.
Skiva löken och blanda ner i stekpannan och låt fräsa några minuter.
Skiva korven och blanda ner den i blomkålen och löken och låt fräsa med i ytterligare några minuter.
Till såsen behöver du:
Ungefär 2 dl turkisk yoghurt och en klick dijonsenap.
Rör ihop.
Idag serverade jag även med en klick keso med chilismak och en morot.
Blomkål, gul lök och ett paket valfri korv.
Dela blomkålen i buketter.
Är buketterna stora är det bäst att skiva dem.
Ringla lite flytande margarin i en stekpanna och lägg i blomkålen. Stek på medelhög värme i ungefär 10 minuter, rör om ofta.
Skiva löken och blanda ner i stekpannan och låt fräsa några minuter.
Skiva korven och blanda ner den i blomkålen och löken och låt fräsa med i ytterligare några minuter.
Till såsen behöver du:
Ungefär 2 dl turkisk yoghurt och en klick dijonsenap.
Rör ihop.
Idag serverade jag även med en klick keso med chilismak och en morot.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Anna säger:
Såg gott ut. Visst är Garant ett bra märke! I love it!
// Kram