Jordgubbsmuffins med vit choklad
2 ägg
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
100 g vitchoklad, finhackad
2 dl frysta jordgubbar
Sätt ugnen på 225°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker och tillsätt de torra ingredienserna. Bland mjölken och det smälta smöret och blanda ner med det övriga. Tina jordgubbarna i micron (om de är stora kan man skiva dem) och häll dem i smeten tillsammans med chokladen. Blanda väl. Fyll muffinsformarna till hälften. Grädda i 15 min.
2 dl socker
50 g smör
1 dl mjölk
2 1/2 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 1/2 tsk bakpulver
100 g vitchoklad, finhackad
2 dl frysta jordgubbar
Sätt ugnen på 225°C. Smält smöret. Vispa ägg och socker och tillsätt de torra ingredienserna. Bland mjölken och det smälta smöret och blanda ner med det övriga. Tina jordgubbarna i micron (om de är stora kan man skiva dem) och häll dem i smeten tillsammans med chokladen. Blanda väl. Fyll muffinsformarna till hälften. Grädda i 15 min.
/Carros hörn av världen
Kommentarer