Lyxiga chokladsemlor
Tack för era gissningar! Anne-Therese svarade rätt, nämligen chokladsemlor.
Jag hör till de människor som inte är så förtjusta i mandelmassa, jag tycker inte att det är äckligt men jag kan tycka att det i en vanlig semla är för mycket. Jag hittade ett tips i Hemmets Veckotidning för några veckor sedan som jag har testat idag, att ha i hasselnötsmassa istället. Blandar man dessutom i lite kakao så får man chokladsemlor.
För att vara första gången som jag gjort semlor så får jag nog ge mig själv godkänt ( iaf för utseendet då jag inte smakat ännu).
Kissarna fick kalasa på den överblivna grädden, det är ju fettisdagen så.
Jag hör till de människor som inte är så förtjusta i mandelmassa, jag tycker inte att det är äckligt men jag kan tycka att det i en vanlig semla är för mycket. Jag hittade ett tips i Hemmets Veckotidning för några veckor sedan som jag har testat idag, att ha i hasselnötsmassa istället. Blandar man dessutom i lite kakao så får man chokladsemlor.
För att vara första gången som jag gjort semlor så får jag nog ge mig själv godkänt ( iaf för utseendet då jag inte smakat ännu).
Kissarna fick kalasa på den överblivna grädden, det är ju fettisdagen så.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
A-T säger:
Hehe, det var inte så svårt. Jag sitter och klämmer på ett liknande recept själv... ;-) Tänkte baka det i helgen! Hoppas dina semlor blir goda!
Neha säger:
Gott:D
Milla säger:
Var snäll och släng hit en eller två :-)
Milla säger:
Vad är det för sätt?? :-P
Alexandra, KAKHUSET ♥ säger:
ojoj, vardagslyx ♥
Anna säger:
Själv är jag en sån där tråkig prisse som föredrar ÄKTA semlor ( med mandelmassa i )
// KRAM