Stephen Gately 1976 - 2009

När jag var ungefär tio år yngre än vad jag är nu lyssnade jag mycket på en band som hette Boyzone. Jag kunde som de flesta fans som lyssnat på sina idolers låtar alldeles för många gången de flesta låtar utantill. Jag hade inte lyssnat på deras låtar på flera år när jag hörde att en av sångarna i bandet gått bort, jag visste inte hur, var eller varför men jag tänkte att han som många andra artister hade drogproblem. Jag hörde inget mer om det och jag forskade inte själv i det heller. För några dagar sedan snubblade jag av misstag över ett videoklipp på youtube, videoklippet hette: Boyzone singer Stephen Gately dies. Jag klickade på rubriken och tittade på klippet. Många andra klipp som handlade om hans död kom upp på sidan och jag började gå igenom dem allihop. Han hade inte alls dött av droger eller alkohol som jag, och även många andra trott, utan av lungödem. Han hade varit ute och festat med sin man och en vän och lade sig och sov på soffan när han kom hem. Sedan vaknade han aldrig mer. Jag såg klipp från hans begravning och vart alldeles rörd över hur många som kom dit för att sörja och stötta hans familj. Jag förstod att både Stephen och Boyzone varit mycket större än jag någonsin kunnat gissa. Stephens mamma ville inte att han skulle vara ensam sista natten innan begravningen då han under hela sitt liv varit mörkrädd så de övriga medlemmarna i bandet stannade i kyrkan hela natten.
 
Igår såg jag en dokumentär om Stephen Gately och dem vill jag tipsa om här. Dokumentären är i fem delar och jag blev helt förstummad av hur en enda människa kan betyda så mycket för så många. Vila i Frid Stephen Gately!
 
 
 
 
 
Detta klipp gjorde mig väldigt rörd och jag älskar det som sägs allra sist då kistan bärs ut av hans vänner i bandet Boyzone. The five of them together for the final time.
 
Sången de sjöng på begravningen. Den är så vacker!
 
Jag vet att det vart många videoklipp på en gång nu och ingen av er kommer att sätta er och se dem alla men jag ville ändå lägga ut dem här. Jag ville avsluta med min absoluta favoritsång med Boyzone men hittade ingen som gick att bädda in här så ni får en länk: No matter what.
/Carros hörn av världen
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!