Oopsies
Blev rastlös igårkväll så det blev att baka lite.
Du behöver:
3 ägg
100g philadelphia
1 msk fiberhusk (finns bland glutenfritt i affären)
1 msk bakpulver
3 msk linfrön
1tsk kanel
Gör så här:
*Sätt ugnen på 150 grader
*Dela äggen, vitorna och gulorna var för sig
*Vispa äggvitorna till hårt skum
*Vispa ihop äggulorna och philliosten till en slät smet.
* Tillsätt fiberhusk, bakpulver, linfrön och kanel i äggvitorna.
*Vänd försiktigt ner ägguleblandningen i vitorna.
*Klicka ut 5 - 8st Oopsies på en plåt med bakplåtspapper.
*Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.
Avnjöts idag till frukost med smör och ost.
Bakade även Scones som vi hade till kvällsmat igår, recept på dem hittar ni HÄR.
Du behöver:
3 ägg
100g philadelphia
1 msk fiberhusk (finns bland glutenfritt i affären)
1 msk bakpulver
3 msk linfrön
1tsk kanel
Gör så här:
*Sätt ugnen på 150 grader
*Dela äggen, vitorna och gulorna var för sig
*Vispa äggvitorna till hårt skum
*Vispa ihop äggulorna och philliosten till en slät smet.
* Tillsätt fiberhusk, bakpulver, linfrön och kanel i äggvitorna.
*Vänd försiktigt ner ägguleblandningen i vitorna.
*Klicka ut 5 - 8st Oopsies på en plåt med bakplåtspapper.
*Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.
Avnjöts idag till frukost med smör och ost.
Bakade även Scones som vi hade till kvällsmat igår, recept på dem hittar ni HÄR.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Eva säger:
Var det mycket smak av kanel ?