Rabarberkaka

150 g margarin
1 dl mjölk
3 ägg
3 dl socker
4½ dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
Rabarber skuren i bitar


1. Smält margarinet. Häll i mjölken och låt det svalna.
2. Vispa ägg och socker pösigt.
3. Blanda i mjöl, bakpulver, vaniljsocker och margarinblandningen i äggsmeten.
4. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Fördela rabarberbitarna över kakan. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i 15-20 minuter. Låt svalna.



Jag gjorde en likadan smet till men kom sedan på att min andra långpanna stod i diskmaskinen så det fick bli en omgång muffins istället.


(Rabarberna kom från vår egen trädgård)
/Carros hörn av världen
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!