Blåbärsbröd

2 limpor

12 dl dinkelmjöl
4 dl rågkross
2 dl solrosfrön
4 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 liter filmjölk
1 dl vatten
2 dl blåbär

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner övriga ingredienser och blanda till en jämn smet. Smörj två formar med flytande margarin och ströa med sesamfrön. Häll över smeten. Grädda i mitten av ugnen i cirka 1 timme.


/Carros hörn av världen
Kommentarer
Jag säger:

Ska provsmaka snart:)

2011-03-30 / 19:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!