Blomkålspytt

Du behöver:

Blomkål, gul lök och ett paket valfri korv.


Dela blomkålen i buketter.


Är buketterna stora är det bäst att skiva dem.


Ringla lite flytande margarin i en stekpanna och lägg i blomkålen. Stek på medelhög värme i ungefär 10 minuter, rör om ofta.


Skiva löken och blanda ner i stekpannan och låt fräsa några minuter.


Skiva korven och blanda ner den i blomkålen och löken och låt fräsa med i ytterligare några minuter.




Till såsen behöver du:

Ungefär 2 dl turkisk yoghurt och en klick dijonsenap.




Rör ihop.


Idag serverade jag även med en klick keso med chilismak och en morot.
/Carros hörn av världen
Kommentarer
Anna säger:

Såg gott ut. Visst är Garant ett bra märke! I love it!



// Kram

2011-07-03 / 18:06:49
URL: http://annalundberg.org

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!